7x beautyontdekkingen van 2015

Wat vond ik in 2015 echt te gek op beautygebied? Wat waren mijn ontdekkingen en wat zijn de blijvertjes voor 2016? Je lees het in dit artikel!

paars

voorkant paars

Plumkleurige make-up

Paars is een kleur waarvan mensen vaak denken dat je er ziek door lijkt, maar het is juist een perfecte tint om je oogkleur (vooral blauw en groen) helemaal op te halen. Je kunt kiezen voor neutrale lippen bij een paarse ooglook, maar ik vind het zelf erg gaaf om er ook plumkleurige lipstick erbij te dragen. Wanneer je paarse oogschaduw combineert met bijv. bruine oogschaduw in je arcadeboog zoals ik heb gedaan, dan geeft het absoluut geen onnatuurlijk effect. Als je vrij wit bent van jezelf zou ik wel oppassen met paars, dan wil het je wel eens nog bleker doen lijken.

Yentl 2

Arganolie

Ik ben jaren op zoek geweest naar geschikte huidverzorging voor in de winter. Ik heb vele winters moeten afzien met droge plekken rondom mijn ogen, schrale wangen en rode uitslag. Daar is sinds dit jaar verandering in gebracht. De arganolie van Yentl is wat mij betreft hét huidverzorgingsproduct van 2015 (review). Sinds ik dit ‘Marokkaanse goud’ gebruik heb ik nooit meer last van droogteplekjes of rode uitslag en ziet mijn huid er mooier uit dan ooit tevoren.

DSC_0282

DSC_0318

Lippenstift met een bruine ondertoon

Dit jaar is iedereen helemaal in de ban geraakt van bruine lipstick, mede dankzij Kylie Jenner. Ik vond het meteen een te gekke kleur. Helaas bleken een hoop varianten, waaronder MAC’s Velvet Teddy, mij niet te staan. Het was dus even zoeken, maar uiteindelijk vond ik de juiste kleur in Erotique nr. 640 van L’Oreal.

DSC_1590

DSC_1612

Invisibobble

Nooit had ik gedacht dat ik fan kon worden van een haarelastiekje, maar het is zowaar gebeurd. Ik ga geen dag meer zonder de Invisibobble. Het is een erg fijn elastiekje dat geen knikken in je haar maakt, geen pijnlijke hoofdhuid achterlaat, prettig om je arm zit zonder dat het je aderen afknelt, en bovendien amper zichtbaar is in je haar (als je de doorzichtige variant hebt tenminste).

DSC_0217

5

De Foreo Luna

Toegegeven, het is een duur ding, maar dan heb je ook wat. De Foreo Luna (review) is een zeer innovatief reinigingsapparaat dat doormiddel van transdermale sonische pulsaties zorgt voor een intensieve reiniging. Daarnaast biedt het een heerlijke massage. Precies wat ik nodig heb na een slechte nacht, of als ik ontspannen wil gaan slapen. De Foreo Luna met anti-ageing kost 169 euro, maar er is ook een kleinere variant te krijgen voor 119 euro. Te koop bij Douglas.

DSC_1642

Setting spray

Pas sinds dit jaar ben ik setting spray gaan gebruiken in mijn make-uproutine. Eerder zag ik er nooit zo het nut van in, maar daar ben ik nu wel van terug gekomen! Vooral de All Nighter Urban Decay (review) zorgt er echt voor dat ik een mooie dewy finish krijg en mijn make-up een stuk langer blijft zitten.

DSC_1199

DSC_1180

Chanel Le Volume

Mijn absolute ontdekking op mascaragebied is Chanel Le Volume. Hij heeft, jawel, mijn geliefde I Love Extreme Crazy Volume van de troon gestoten. Hij is niet goedkoop, maar ICI Paris heeft vaak leuke kortingsacties bij mascara’s en dan sla ik mijn slag.

Wat zijn jullie absolute favorieten van afgelopen jaar?

Dit vind je misschien ook leuk

8 reacties

 • Reageren
  Kelly Caresse
  23/12/2015

  wat een leuk overzicht! Lipstick met een bruinige ondertoon staat jouw erg goed vind ik. Ik vond dit jaar het reinigen van m’n gezicht met zo’n cleansing brush een voor mij nieuwe ontdekking.
  Kelly Caresse onlangs geplaatst…Q+A Zwangerschap: Over bevallen, borstvoeding en bloggenMy Profile

 • Reageren
  Esther
  24/12/2015

  Mooie website, ik ga je volgen! Toevallig, ik studeer ook linguïstiek, de language and cognition track. Wat ben je er uiteindelijk mee gaan doen?

  http://estherderaad.wordpress.com
  Esther onlangs geplaatst…10 tot 1 tag; 2My Profile

  • Reageren
   La VieSagista
   24/12/2015

   Wat leuk! Ik heb de language and communication track gedaan. Overigens heb ik geen bachelor Taalkunde gedaan, alleen master. Ik ben vooralsnog niet op zoek naar een baan, verdien nu prima met mijn blog 🙂

 • Reageren
  Kirsten
  24/12/2015

  Ik heb de Yentl Oil zojuist besteld! Fijn zo’n overzicht!
  Kirsten onlangs geplaatst…WATERVAL TELEFOONHOESJEMy Profile

 • Reageren
  Nicole
  24/12/2015

  Wat handig zo’n lijstje. Ik ga eens rondneuzen :-).
  Nicole onlangs geplaatst…Mijn jaar in vogelvlucht!My Profile

 • Reageren
  Nesrin
  24/12/2015

  De Invisibobble is hier de held van 2015. Leuk om al jouw toppers in een overzicht te zien.
  Nesrin onlangs geplaatst…Turkish delight: Iva Natura anti-acné cream (+winactie)My Profile

 • Reageren
  Drie
  24/12/2015

  Wat een leuk artikel en leuke ontdekkingen. Ik zag er wel wat leuke dingen voor mij tussen zitten dus ik ga het eens opzoeken.
  Drie onlangs geplaatst…Throwback Thursday – huwelijksreis naar FloridaMy Profile

 • Reageren
  Lillyshuid
  24/12/2015

  Wat leuk zo opgesomd! Ik ben inderdaad altijd een beetje huiverig met paarse oogschaduw omdat ik dan snel ziek lijk 🙁 Komt misschien omdat ik groen/bruine ogen heb! Bij jou staat het prachtig!
  Lillyshuid onlangs geplaatst…Vitiligo en wintersportMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.