5x favoriete lipstick

Hoi, ik ben Sanne en ik ben een lipstickjunkie. Iedere dag moet er een kleurtje op mijn lippen. Kijk je mee naar mijn favorieten?

zijkant

Ya’ll know dat ik een sucker ben voor rode lipstick. Hoe kan het dan ook anders dan dat er tenminste 1 rode in dit lijstje staat. Dit is Milani Matt Confident. Warmrood, bijna tegen het bruinrode aan. Het is een knaller van een tint die ik graag draag bij warme ooglooks met een flinke wing.

lipstick

Een kleurtje voor alledag is Rimmel Naughty Nude. Een kleur met een behoorlijk bruine ondertoon die een prachtige glans heeft en ook nog eens lekker lang blijft zitten (een unicum deze combinatie). Hij bedekt lelijke velletjes moeiteloos en laat geen spatje van je eigen lipkleur door.

2

Dash of Pink van ELF is een lieve, vrij barbieroze kleur. Je hebt maar weinig nodig om je lippen een mooie en volledige dekking te geven. De textuur is super creamy maar de finish is mat. Een hele fijne combinatie. Ook blijft ‘ie goed zitten en is ELF een zeer betaalbaar merk. Dit alles maakt dat hij toch wel erg hoog in mijn lijstje staat. Sowieso draag ik de laatste tijd steeds meer roze, het voelde eerst een beetje buiten mijn comfort zone maar ik begin er steeds meer aan te wennen. Het komt vaak wat zachter over dan rood.

DSC_0318

Ik weet nog dat ik deze L’Oréal Erotique lipstick voor het eerst aanbracht, ik was metéééén verkocht! Deze kleur lipstick staat echt bij iedere make-uplook en de terracottakleur is nooit too much. Het is een matte variant die mega lang blijft zitten en die gedurende de dag op een mooie manier vervaagt zonder ‘smoezelig’ te worden. Ik heb al menig vriendin weten te overtuigen deze kleur ook aan te schaffen en ze bleken allemaal enthousiast.

IMG_2365

Een MAC lipstick kon niet in dit lijstje ontbreken. Ik vond het moeilijk kiezen maar ging uiteindelijk toch voor Relentlessly Red, een felle rood/roze kleur met een blauwe ondertoon. Hoewel de textuur vrij droog aanvoelt vind ik niet dat je dit terugziet op je lippen. Volgens mij ben ik trouwens niet de enige bij wie Relentlessly Red hoge ogen gooit. Hij staat mooi bij zowel warme als koele huidjes.

Welke kleur spreekt jou het meest aan? 

Dit vind je misschien ook leuk

13 reacties

 • Reageren
  MamaOnderneemt
  07/04/2016

  Die relentlessy red staat jou echt goed! Wat een knalkleur! Ik draag meestal een nude achtige lipbalm.
  MamaOnderneemt onlangs geplaatst…Bericht na mijn sollicitatiegesprek: ben ik aangenomen?My Profile

 • Reageren
  Carlijn
  07/04/2016

  Wat zijn ze verschillende allemaal! En alles staat jou even mooi. Ik vind Dash of Pink persoonlijk de mooiste kleur.
  Carlijn onlangs geplaatst…Een perfecte basismake-up met Paula’s ChoiceMy Profile

 • Reageren
  Tamara
  07/04/2016

  Wat een mooie kleurtjes! Ik vind de tweede en derde het mooiste staan!
  Tamara onlangs geplaatst…Zij vertelt.. Sylvia werd onvruchtbaar verklaard en raakte zwanger.My Profile

 • Reageren
  Myrthe | ConLamore.nl
  07/04/2016

  Wat een prachtige kleuren allemaal! Ze staan je stuk voor stuk ook gewoon geweldig! Die terracottakleur is gewoon de perfecte nude voor jou!
  Myrthe | ConLamore.nl onlangs geplaatst…Lovely Blogger AwardMy Profile

 • Reageren
  Myrthe | ConLamore.nl
  07/04/2016

  Die rode kleur is trouwens ook prachtig! Zou je misschien een keer een artikel willen doen over het kiezen van een kleur die bij je past? Persoonlijk zou ik zo’n artikel echt heel fijn vinden!
  Myrthe | ConLamore.nl onlangs geplaatst…Vegetarische quiche met broccoli en brieMy Profile

 • Reageren
  Dorien
  07/04/2016

  Gaaf! Ik vind vooral de L’oreal Erotique echt prachtig!
  Dorien onlangs geplaatst…WHOA! MIJN 5 SUPER TIPS VOOR MEER VOLUME IN JE HAAR!My Profile

 • Reageren
  Nesrin
  07/04/2016

  Relentlessly Red vind ik jou prachtig staan. Mooie lipsticks en het staat je allemaal zo goed.

  Ik ben echt geen lipstick addict en vind het eerder vervelend dat er iets op mijn lippen zit (iets met plukken haren en kinderen die eraan zitten ;-)).
  Nesrin onlangs geplaatst…New in: Beauty & Make-up (banana poeder & Anastasia wenkbrauwen)My Profile

 • Reageren
  Nicole
  07/04/2016

  Staan je allemaal goed, maar de bovenste vind ik het mooist!
  Nicole onlangs geplaatst…WINACTIE! – Win Mont Blanc van Suzanne VermeerMy Profile

 • Reageren
  Lindsey Beljaars
  07/04/2016

  Alle 5 prachtige lipsticks, ze staan je echt op!
  Lindsey Beljaars onlangs geplaatst…5x Favoriete Lente BlushMy Profile

 • Reageren
  Fleur Sophia
  07/04/2016

  Leuk dat je je favorieten met ons deelt! Ik vind de L’Oréal Erotique lipstick echt heel erg mooi. Die ga ik onthouden! 🙂
  Fleur Sophia onlangs geplaatst…De leukste lente outfits van mijn favoriete bloggersMy Profile

 • Reageren
  priscilla
  07/04/2016

  De lipsticks zijn stuk voor stuk prachtig en ze staan je ook allemaal goed zeg! Ik denk dat Relentlessly red mijn favoriet is.
  priscilla onlangs geplaatst…DIOR Poison Girl eau de parfumMy Profile

 • Reageren
  Jorinde
  07/04/2016

  Wat een prachtige lipsticks! Ze staan je allemaal super goed! Ik vind Rimmel Naughty Nude echt een toffe, draagbare kleur! Mooi!
  Jorinde onlangs geplaatst…Fijne playlist voor bij het studeren + Spotify tip!My Profile

 • Reageren
  Marjon
  08/04/2016

  Alle vijf de lipsticks staan je top. Ik houd zelf echt van nude kleurtjes. Liefs Marjon
  Marjon onlangs geplaatst…And the winner is…My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.