5x blogposts die ik leuk vond de afgelopen tijd

Vandaag deel ik een aantal favoriete artikeltjes van mijn medebloggers, gewoon omdat ik denk dat jullie ze ook leuk zullen vinden.

5 dingen die ik haat op planeet Blog | DailyCupOfBlaBlaBla
Nesrin is iemand die mij nog kan vermaken met een artikel over haar ingegroeide teennagel. Ze is grappig, eerlijk, lief en recht voor z’n raap. Ik neem eigenlijk elke dag wel een kijkje op haar blog, die de leuke naam DailyCupOfBlaBla draagt. Ze schreef een artikel over dingen die wat haar betreft een absolute no go’s zijn in blogland. En ik sluit me daar volledig bij aan!

Je lichaam na de zwangerschap | 2WMN
Willemijn windt er geen doekjes om dat het hebben van een strak lichaam direct na de bevalling maar een sprookje is. Dat Doutzen Kroes alweer in bikini op de catwalk staat nadat ze amper zes weken daarvoor was bevallen van haar dochtertje, is gewoon niet representatief voor de rest van de wereld. Vooral haar eerlijkheid in het artikel raakte me: hoewel iedereen haar overlaadde met complimentjes over haar slanke lichaam zo vlak na de bevalling, voelde zij zich daar bijzonder ongemakkelijk bij. Het was volgens haar  ‘niet terecht’. Op de foto zag je immers de vijf kilo extra, de zwangerschapsstreep en de uitgezakte buik niet.

Wereldgerechten zonder pakje of zakje: Kip Madras | Lifesabout
Ik geef het toe; ik maak mij geregeld schuldig aan het koken uit een zakje. Vooral Knorgerechten haal ik niet zelden in huis omdat het gewoonweg lekker en gemakkelijk is. Toch is er altijd een stemmetje dat in mij zegt ‘Kies nou voor een gerecht zonder al die troep’ maar soms kan ik het even niet opbrengen of ben ik op dat moment even niet creatief genoeg om geheel zonder pakjes te koken. Daarom vond ik dit artikel van Lifesabout zo leuk! Ik ben een enorme Kip Madras liefhebber dus dit gerecht heb ik meteen opgeslagen.

Mr. Wrong | Beautylab
Ik volg Serena al geruime tijd vanwege de fijne beautyartikelen, de goede reviews en de adembenemende foto’s. Sinds een tijdje ben ik echter helemaal in de ban van de verhalen van over Mr. Wrong die geschreven zijn door Serena’s beste vriendin Angel. In het kort: Angel schrijft op humoristische en meeslepende wijze over haar dates met Mr. Wrong. Echt, ik zeik in m’n string als ik die stukken lees. Ik heb gewoon een girl crush op Angel gekregen door haar schrijfstijl. Hier alvast een opwarmertje:

“Omdat hij precies in mijn blikveld zit, kan ik hem even rustig observeren. Deze man overtreft in alle opzichten alles wat ik ooit eerder heb gezien. Het is by far het mooiste exemplaar dat ik in levende lijve heb voorbij heb zien komen. Een grote, mannelijke, bijna intimiderende Alfa-man. Zo één waarbij de testosteron uit de oren spuit. Zo één die een vrouw ziet die hem bevalt, en haar aan haar haren zijn hol in sleurt.”

Geen shampoo meer gebruiken | LiefsvanLisa
Lisa is een aantal jaar mijn lieftallige huisgenootje geweest toen ik in Amsterdam studeerde. Lisa stond bij ons bekend als raw food eter, want zij at (ik weet niet of dit nu nog zo is) in onze studententijd alleen maar raw food. Ik heb haar haar ooit geïnterviewd voor mijn blog (dat lees je hier terug). Naast experimenteren met zeer gezond eten is Lisa iemand die de laatste tijd heeft geëxperimenteerd met haar haar zonder shampoo te wassen en dus alleen met water. Zeer interessant om te lezen!

Zo, hier heb je even wat leesvoer. Welke van bovenstaande artikelen spreekt/spreken jou aan? Is het een idee om vaker zulke favoriete blogposts te bundelen?

Dit vind je misschien ook leuk

17 reacties

 • Reageren
  Channa
  07/01/2016

  Ja, leuk! Had slechts één artikel hiervan gelezen. Zo leer ik meteen weer wat andere blogs kennen. Thanks!
  Channa onlangs geplaatst…Tip! Kleding shoppen bij Sans-online!My Profile

 • Reageren
  Nicole
  07/01/2016

  Oh leuk! Ik kende alleen Geertjes blog! Altjjd leuk nieuwe blogs leren kennen 🙂
  Nicole onlangs geplaatst…De bizarre wereld van de Reborn DollsMy Profile

 • Reageren
  Kelly Caresse
  07/01/2016

  Wat een leuke en ook mooie blogposts! Een paar heb ik nog niet gelezen dus die ga ik nog even checken. Die kip madras van Geertje staat ook op mijn to-cook lijstje, ziet er zo lekker uit
  Kelly Caresse onlangs geplaatst…KC Photodiary: De preggers diariesMy Profile

 • Reageren
  Myrthe
  07/01/2016

  Wat leuk dat je anderen zo in de spotlights zet! Ik heb de eerste en de laatste gelezen en je hebt helemaal gelijk: wat leuk!
  Myrthe onlangs geplaatst…Writer’s blockMy Profile

 • Reageren
  Nesrin
  07/01/2016

  Och jeetje, ik voel mij gevleid hoor Sanne.
  Dank je wel!

  Mr. Wrong ken ik uiteraard, heerlijk zonder filter geschreven. Bij de anderen ga ik zeker een kijkje nemen.
  Nesrin onlangs geplaatst…Pantosti met NutellaMy Profile

 • Reageren
  Dorien
  07/01/2016

  Gaat gelijk Door naar Beautylab voor de Mr. Wrong verhalen!
  Dorien onlangs geplaatst…MUM’S LIFE: 5X BINNEN SPELEN MET JE PEUTER!My Profile

 • Reageren
  Céline
  07/01/2016

  De Mr Wrong artikelen zijn echt mijn wekelijkse zondag middag moment geworden. Love it!!!
  Céline onlangs geplaatst…Matte rode lipstick Inglot 408My Profile

 • Reageren
  Dineke
  07/01/2016

  Wat een leuk overzicht! Sommige kende ik nog niet dus ben meteen even gaan kijken. Vooral het artikel van Willemijn sprak me aan. Het lijkt soms net een wedstrijd onder pas bevallen dames, wie het snelste de skinny jeans weer past na de bevalling. Haha en Angel heeft een relatie met Mr. Wrong toch? Tenminste de laatste meer dat ik iets van haar las nog wel..
  Dineke onlangs geplaatst…MAC – Ellie Goulding collectieMy Profile

 • Reageren
  Leonie
  07/01/2016

  Leuk dat je dit plaatst! Leren we weer andere blogs kennen. Van mij mag dit vaker:)
  Leonie onlangs geplaatst…Mamashowt: Gadgets voor je ongeboren kind?!My Profile

 • Reageren
  Lisa
  07/01/2016

  Ha San, wat leuk! Ik was mijn haar nog steeds alleen met water en dat bevalt steeds beter. Mijn haar is er helemaal aan gewend geraakt en heeft veel meer volume.

  Inmiddels zijn er wel aardig wat gekookte etenswaren in mijn voedingspatroon geïntegreerd 😉 Ik eet nog steeds wel vooral plantaardig.

  Liefs

 • Reageren
  Lifesabout
  07/01/2016

  Wat leuk en lief, dank je wel!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Hé het is oké….’De chronisch ziek zijn’ versieMy Profile

 • Reageren
  Desiree
  07/01/2016

  Het artikel van 2wmn vond ik inderdaad erg mooi! Sterk en eerlijk verhaal! Het geef maar aan hoe raar het internet wereldje kan zijn.
  Desiree onlangs geplaatst…De reizen die ik maakte in 2015My Profile

 • Reageren
  Lindsey Beljaars
  07/01/2016

  Superleuk! Bijna alle artikels heb ik zelf ook gelezen, hele toffe artikelen!
  Lindsey Beljaars onlangs geplaatst…Clinique Chubby Stick Moisturizing Lip Colour BalmMy Profile

 • Reageren
  Amy
  07/01/2016

  Leesvoer, wat fijn! Geen 1 van deze gelezen, dus dat ga ik nu lekker doen 🙂
  Amy onlangs geplaatst…Make-up van de dagMy Profile

 • Reageren
  Margriet
  07/01/2016

  Het artikel van Willemijn vond ik ook goed! Hoewel ik er zelf nog niet mee te maken heb, is het wel een goed en eerlijk artikel! Gewoon hoe het is! 😉

 • Reageren
  Nicky
  08/01/2016

  Leuk, ik ga kijken! X
  Nicky onlangs geplaatst…Weekly favorites: herstellen, monopoly & NetflixMy Profile

 • Reageren
  Angela | Great Body & Skin
  13/08/2016

  Heel leuk om af en toe een bundel te lezen! Ik lees eigenlijk niet zoveel blogs van anderen, maar kom bij jou altijd graag even gluren!
  Angela | Great Body & Skin onlangs geplaatst…Buikspieren trainen tijdens de zwangerschap: oefeningen, risico’s, aandachtspuntenMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.