5 manieren om je kinderen op de foto te zetten

Je kinderen mooi op de foto zetten kan een behoorlijke uitdaging zijn. Inmiddels ken ik mijn kinderen goed genoeg om te weten wanneer ik ze geslaagd op de foto krijg. Ik deel mijn tips met je!

Als ze aan het eten zijn

Mijn peutert raast de hele dag door het huis heen en zit nauwelijks stil. Er is maar één manier om hem rustig te krijgen en dat is wanneer hij eet. Nou prima toch, dan zet ik ‘m gewoon al etend op de foto! Zelfde geldt voor de baby trouwens, ook zij is uitstekend vast te leggen wanneer ze eet.

In de lucht houden

Vooral geschikt voor baby’s waarvan het gewicht nog dusdanig licht is dat je ze gemakkelijk boven je kan laten zwaaien. Levert altijd leuke plaatjes op want optillen boven je hoofd vinden de meeste kinderen maar al te leuk.

Als ze slapen of liggen

Niks is zoeter dan een slapend kind.

Tijdens het spelen

Heerlijk om die kinderen in hun eigen wereld te zien wanneer ze aan het spelen zijn. Als ik buiten fotografeer dan levert dat gegarandeerd succesplaatjes op. James die takken sjouwt, pluizen van een zonnebloem blaast of van een stoeprandje springt. Ik kan blijven schieten wanneer ik de kinderen bezig zie.

Tijdens het (borst)voeden

Ik vertelde al eerder dat ik bijna ben gestopt met borstvoeding en dus zijn de foto’s die ik nog van die periode heb me extra dierbaar. Sowieso zijn kindjes die gevoed worden erg leuk om op de foto te zetten omdat ze vaak helemaal relaxed zijn wanneer ze de fles of borst krijgen.

*Meer foto’s zien? Volg me hieronder op Instagram!

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

Hebben jullie nog andere tips?

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

 • Reageren
  Ingrid
  16/05/2018

  Wat grappig, ik zie (bijna) mijn huis op een van je buitenfoto’s!
  En die foto waar je Isé boven je hoofd tilt, zo aandoenlijk!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.