5 babyproducten die ze ook voor volwassenen zouden moeten maken

Heb jij wel eens nagedacht over babyproducten die té chill zouden zijn als ze ook voor volwassenen zouden bestaan? Ik maakte een rijtje met mijn favorieten..

Als ik wel eens naar James keek toen hij nog een baby was dan dacht ik altijd ‘wat jammer dat ‘ie zich later niet meer kan herinneren hoe heerlijk hij nu rondgereden wordt in een kinderwagen, onder het genot van een warme kruik met een ultrazacht dekentje om zich heen. Ik was heus wel eens jaloers hoor, hoe comfortabel hij er dan bij lag.

Elektrische wipstoel. Volgens mij voelt het echt alsof je met je kont op een wolk drijft als je in zo’n heerlijk zachte stoel zit waarin je subtiel heen en weer gewiegd wordt. Doe mij dan maar in plaats van zo’n speelboog een houder waar ik mijn iPad in kan zetten. Paar ingebouwde boxjes erbij waardoor ik meditatiemuziek kan luisteren zou het geheel afmaken.

Greenjump

Slaapzak met lange mouwen. Het is toch fantastisch om hierin op de bank te kruipen in de winter en je er helemaal in op te krullen?! Zeker als je het altijd koud hebt. Hoewel het misschien niet het meest handige item is om mee naar de wc te gaan (misschien dan maar meteen een luier voor volwassenen eronder aantrekken?), zou ik het wel een hele welkome en hilarische toevoeging aan mijn garderobe vinden.

Draagzak. Lijkt me heerlijk om door mijn vent gedragen te worden als ik na een dag shoppen compleet uitgeput ben.

Activiteitentafel. Hoe leuk zou dat zijn, als je als volwassene gewoon een persoonlijke entertainmenttafel hebt. Stel je eens voor: een cirkelvormig bureau met een schommelstoel in het midden, waarbij je als je naar links draait een manicuregedeelte hebt, aan de rechterkant een snackhoek en achter je een tv-scherm. Ik teken ervoor.

Kindervolwassenenwagen. Altijd als ik die kleintjes in de wagen zie liggen dan denk ik “ik zou best even met je willen ruilen”. Een beetje slapen en soezen in de buitenlucht, met een wollen kleedje over je heen terwijl je rond wordt gereden. Héérlijk lijkt me dat.

En jij, zie jij deze producten zitten als ze voor volwassenen gemaakt zouden worden?

>> Volg me ook op Instagram!

Foto: Froot.

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

 • Reageren
  Marloes
  21/09/2017

  Vooral de elektrische wipstoel en de slaapzak zou ik wel willen gebruiken! Soms zou ik een box voor andere volwassenen ook wel willen;)
  Marloes onlangs geplaatst…Dromenvangers: Je eigen online magazineMy Profile

 • Reageren
  Zara
  21/09/2017

  Hahaha kapot lachen. Ben het helemaal met je eens!

 • Reageren
  Eveline Fleur
  21/09/2017

  Hahaha zo grappig! Zo’n volwassenenwagen lijkt me ook wel wat. Zullen we om de beurt? 😉
  Eveline Fleur onlangs geplaatst…Eens een iPhone, altijd een iPhoneMy Profile

 • Reageren
  Milou
  21/09/2017

  Mijn vriend zegt zo vaak als hij Mees in zn slaapzak ziet: “ooooh wat heerlijk moet dat zijn! Ik wou dat ze voor volwassenen ooo bestonden!” Mijn vriend slaapt namelijk heel wild in bed en is binnen een half uur zijn deken kwijt. Als hij in zo’n slaapzak zou slapen zou hij vast niet zo vaak wakker worden.

 • Reageren
  Jodi - lief thuis
  21/09/2017

  Hahahahaha ik vind vooral de kinderwagen altijd een genot als ik onze spruit daar lekker in zie zitten of slapen. Heerlijk lijkt me dat
  Jodi – lief thuis onlangs geplaatst…Ik ben klaar met zwanger zijn….en dat is ook een voordeel…My Profile

 • Reageren
  Desiree
  19/02/2018

  Zo’n baby nestje lijkt me ook wel fijn. Net als de slaapzak

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.