3x ideetjes voor customized postcards

Met foto’s en postkaarten kun je behoorlijk wat stijl en persoonlijkheid in je interieur gooien. Ik laat je in dit artikel zien hoe!

Op MyPostcard.com heb ik afgelopen maand een aantal leuke, verschillende kaarten mogen samenstellen. Op deze site of in de app (super handig!) bestel je eenvoudig ansichtkaarten, vouwkaarten, ansichtkaarten in XXL-formaat en fotoboxen. Benieuwd naar mijn kunstwerkjes? Kijk mee en hopelijk haal je er wat inspiratie uit!

>>> Volg me ook op Instagram!

Als mooie herinnering aan de muur

Afgelopen juni zijn wij met het gezin naar Malaga geweest, een vakantie waar ik heel veel zonnige herinneringen aan heb. Ik word elke dag weer vrolijk als ik naar deze collage kijk! Dit is de ansichtkaart in XXL-formaat (A4). Leuk om op te sturen (je kunt zelf tekst op de achterkant toevoegen), maar ook zeker tof om ergens in je huis neer te zetten.

Als interieurkaart

Ik vond daarnaast nog een heel aantal kaarten die niet alleen leuk zijn om te versturen, maar die ook een mooie toevoeging zijn voor je interieur. Ik koos voor een gouden stijltje omdat ik dat heel warm en gezellig vind en tegelijkertijd ook wel ‘fris’ door de witte achtergrond. Misschien lijst ik de eerste twee kaartjes wel in voor de babykamer.

Als gepersonaliseerde (verjaardags)uitnodiging

Tegenwoordig gaan eigenlijk alle uitnodigingen via de app of via een Facebookevenement, maar stiekem vind ik het nog steeds het allerleukst om een fysieke kaart te sturen. James is op 8 oktober jarig en deze gepersonaliseerde verjaardagsuitnodiging maakte ik daarvoor.

Tegoed verdienen

MyPostcard.com heeft behalve talloze customize-opties ook nog een heel leuk systeem met ‘vrienden codes’. Je vindt je eigen vrienden code in je account onder het kopje ‘Tegoed verdienen’ op de website of ‘Nodig vrienden uit’ in de MyPostcard app. Als iemand jouw code invoert, krijgen jullie beide €3,00 tegoed op je MyPostcard account. Mijn vrienden code is DTYEBC dus gebruik ‘m vooral bij het bestellen! De code kan je eenmalig invoeren bij het registratiescherm als je je account aanmaakt en daarna kan je vrienden codes ook nog onder het kopje “Mijn account” in de app invullen.

Vinden jullie fysieke kaarten ook nog steeds zo leuk?


Samenwerking

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

 • Reageren
  Marloes
  27/09/2017

  Ik ben dol op fysieke kaarten en gebruik ze ook regelmatig in mijn interieur. Boven de tv hangt een smal schapje waar ik ze op zet om “tentoon te stellen”.
  Marloes onlangs geplaatst…Update: hoe gaat het met mijn droom?My Profile

 • Reageren
  Lindsey Beljaars
  27/09/2017

  Ah altijd leuk dit!!
  Lindsey Beljaars onlangs geplaatst…Batiste Sweetie DroogshampooMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.