3x huidige favorieten van James (en stiekem ook van papa en mama)

In dit artikel vertel ik je James’ huidige favorieten: van speelgoed tot decoratie tot leesvoer. En stiekem zijn papa en mama ook best wel dol op deze items..

Wishbone Bike Trike 3in1 Recycled edition

Deze loopfiets was alvast een cadeautje voor James zijn tweede verjaardag en wat een succes, nu al! De Wishbone Bike is een milieuvriendelijke driewieler gemaakt van gerecyclede tapijten en valt door zijn stoere model meteen op.

{"total_effects_actions":0,"total_draw_time":0,"layers_used":0,"effects_tried":0,"total_draw_actions":0,"total_editor_actions":{"border":0,"frame":0,"mask":0,"lensflare":0,"clipart":0,"text":0,"square_fit":0,"shape_mask":0,"callout":0},"effects_applied":0,"uid":"5CE6F952-8C0E-4988-9895-814508C17A52_1472906395974","width":3344,"photos_added":0,"total_effects_time":0,"tools_used":{"tilt_shift":0,"resize":0,"adjust":0,"curves":0,"motion":0,"perspective":0,"clone":0,"crop":0,"enhance":0,"selection":0,"free_crop":0,"flip_rotate":0,"shape_crop":0,"stretch":0},"source":"editor","origin":"gallery","height":2508,"subsource":"done_button","total_editor_time":20,"brushes_used":0}

Vanaf het moment dat James er voor het eerst op zat is het zijn favoriete vervoersmiddel geworden. De buggy is vanaf nu verleden tijd want deze jongen crost – het liefst met mama er rennend achteraan – de hele buurt af. De dikke banden maken ritjes op deze loopfiets heel comfortabel op alle ondergronden. Hoge stoepranden zijn geen probleem om vanaf te racen en bovendien is de fiets super stabiel. Het is een echte meegroeifiets die naar verloop van tijd op twee wielen kan worden gezet. Hij is geschikt vanaf 1 jaar.

bike-1
Favoriet van papa en mama omdat: we voor uitgebreide wandelingen meneer niet meer in de buggy hoeven zetten waar hij het maar een kwartier in volhoudt, maar hem lekker kunnen laten loopfietsen. Dit gaat (meestal) op een aangenaam tempo.

MrStarsky Poster

Onlangs maakte ik kennis met de webshop van MrStarsky. Op deze website kun je een unieke poster samenstellen met de stand van de sterren zoals ze stonden bij de geboorte van je kleintje.

poster-2

Je vult naam, plaats en het tijdstip van de geboorte in waarna er automatisch een unieke poster uit rolt. De poster is tevens voorzien van leuke sterrenbeeldillustraties wat het echt een tof item maakt om in de kinderkamer te hangen (psst.. ideetje voor een kraamcadeau?) Inmiddels prijkt James’ gepersonaliseerde poster op de muur in de gang en wil hij er elke dag even bij kijken. Hij benoemt de dieren en kleuren en vindt het maar wat interessant dat de poster ‘van hem’ is.

poster-3
Favoriet van papa en mama omdat: het een stijlvol accessoire is voor in de kinderkamer of elders in huis. Geen schreeuwende kleuren, maar een mooie betekenisvolle poster die ook nog eens uniek is.

nijntje oefent moeilijke woorden

Op dit moment is het boek nijntje oefent moeilijke woorden erg in trek bij James. Er gaat geen dag voorbij dat we met z’n tweeën niet druk oefenen met nieuwe woorden en dit boekje maakt het extra leuk.

boek-1

Zijn woordenschat breidt zich bizar snel uit en ik vind het fantastisch om te zien hoe hij zich hierin ontwikkelt. Ik kan me haast niet voorstellen dat hij een jaar geleden niet meer dan een handjevol woorden sprak. Dit boek staat vol met moeilijke woorden die drie of meer lettergrepen bevatten zoals ‘sinaasappelsap’, ‘brandweerman’ en ‘hondenhok’. Het blijft altijd weer lachen wanneer james bijvoorbeeld het woord paraplu (pla pla plu) probeert uit te spreken.

boek-2

Favoriet van papa en mama omdat: wij zelf dol zijn op nijntje en het gewoon erg leuk is om samen met je kindje te lezen en te oefenen met nieuwe woorden.

Wat zijn de favorieten van jouw dreumes?

Dit vind je misschien ook leuk

8 reacties

 • Reageren
  Nicole @ Everyday-Life.nl
  05/10/2016

  Hier momenteel ook boekjes en gewoon papier en potloden en tekenen (krassen) maar!
  Nicole @ Everyday-Life.nl onlangs geplaatst…Waarom heeft alles in vredesnaam een eigen dag?!My Profile

 • Reageren
  Lifesabout
  05/10/2016

  Die fiets vind ik echt geweldig, maar Sarah heeft al een hele leuke loopfiets anders had ik deze zeker gekocht. Zo te zien vindt James het fantastisch!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Gerechten zonder pakjes en zakjes #37. Sajoer boontjes (van Conimex)My Profile

 • Reageren
  Sandra
  05/10/2016

  Oooh wat een leuke post! Mijn zoontje is voor een fietsje en boekjes nog wat te jong met zijn 15 weken maar die poster ga ik zeker bekijken. Lekker origineel en kleurrijk!

 • Reageren
  Elisabeth
  05/10/2016

  Hier ook n driewieler. En die mr. Starsky poster heb ik net als kraamcadeautje aan mn nieuwe neef gegeven! 🙂
  Elisabeth onlangs geplaatst…Recept: Sandwich met humus en komkommerMy Profile

 • Reageren
  Jodi - liefthuis
  05/10/2016

  Heerlijk dat zelf uitspreken. Ik vind de poster ook heel gaaf en zeker een leuk kraam cadeau. Hoe bijzonder met die stand van de sterren
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Shoplog: Winter is comingMy Profile

 • Reageren
  Martina
  05/10/2016

  De wishbone is hier ook favoriet, maar dat wist je al 😉 haha! Het Nijntje boek lijkt me ook een aanwinst!
  Martina onlangs geplaatst…19 September 2016 – Durf het, doe het.My Profile

 • Reageren
  Anneleen
  06/10/2016

  Wat een stoer fietsje! Leuk!!

 • Reageren
  Ineke
  10/10/2016

  De poster kende ik nog niet, wat leuk!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.