3x beautyproducten die ik op dit moment iedere dag gebruik

Op dit moment ben ik weer even in de ‘snelle klaarmaakfase’, wat betekent dat ik ’s ochtends niet langer dan 10 minuten besteed aan mijn uiterlijk.

Er zijn tijden geweest dat dat wel anders was en dat ik zorgde dat mijn make-up dag in dag uit tot in de puntjes was verzorgd. Nu nog soms wel hoor, maar dan is dat nog maar sporadisch. In dit artikel bespreek ik drie beautyproducten die ik al geruime tijd iedere dag gebruik.

Clinique Pep Start. Een vrij basic dagcrème waar mijn huid gewoon heel erg goed op reageert. Hij bevat geen parfum en is verrijkt met een spf 20 dus wat mij betreft voor in de zomer ideaal. Het is een vrij volle moisturizer maar eentje die je huid helemaal niet vettig maakt. Ook fijn dus als basis onder foundation.

Hugo Boss The Scent. Sinds ik zwanger ben kan ik nog maar weinig parfum de hele dag verdragen. Het is me al snel too much en te bedwelmend en daarom kies ik nu heel secuur mijn parfums uit. Nu is dat al een aantal weken The Scent van Hugo Boss. Lees mijn review daarover hier. Het is een vrij zoet parfum, maar wel eentje die helemaal niet overheerst en die gewoon heel erg aangenaam ruikt op mijn huid. Zo af en toe maak ik toch de overstap naar een ander parfum (zo droeg ik gisteren Just Cavalli) maar dat valt eigenlijk alleen maar tegen.

L’Oreal Baby Roll Mascara. Ik ben bezig met het laatste beetje uit de huls te schrapen en daar baal ik van, want deze mascara heeft echt mijn hart gestolen. De haartjes zijn van siliconen materiaal en vrij kort en stug, waardoor ik mijn wimpers perfect in model krijg.

Ik gebruik ‘m nu al een aantal weken in combinatie met de nieuwe L’Oreal Paradise Extatic mascara (klik hier voor review) en dan zijn mijn wimpers – al zeg ik het zelf – de perfectheid zelve. Vol, lang, zwart, gesepareerd en lekker aanwezig.

Wat voor producten gebruiken jullie dagelijks?

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reageren
  Rachel
  02/09/2017

  Mooie producte. Ik draag sinds de geboorte van de jongste geen parfum meer. Vind het met een kleintje heel vervelend als hij op je borst ligt en naar parfum ligt te happen. Nu is hij 10 maanden en dus heftig op zoek naar een lekker subtiel luchtje. Deze ga ik binnenkort ook eens besnuffelen
  Rachel onlangs geplaatst…Day Zero ProjectMy Profile

 • Reageren
  Diana
  02/09/2017

  Hoi Sanne,

  Ik gebruik ook sinds kort de baby roll mascara van L’Oréal. Super fijn alleen bijna niet van Mn wimpers af te krijgen. Heb ook nog lenzen dus liever geen olie, wat gebruik jij?

  Groetjes Diana

 • Reageren
  Heart Feltposters
  13/03/2021

  This is so fun! The end result is really pretty and natural. I love it!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.