11 JAAR SAMEN | GET READY WITH ME VALENTIJN-EDITIE

Het is vandaag 14 februari en dat betekent: Valentijnsdag! In deze video zie je hoe ik mij klaarmaak voor deze liefdevolle dag.

Mijn vriend houdt niet zo van hele opvallende make-up. Voor deze look hield ik me dan ook aan zijn wensen en deed ik alleen wat koperen oogschaduw op mijn ogen en maakte ik het af met een eyeliner en mascara. Mijn wangen dragen enkel bronzer en highlighter. Op mijn lippen gaat een lipstick met een warme, nudebruine ondertoon. De kleding die ik draag is niet te overdreven feestelijk, maar door de fluwelen top heeft het geheel wel een glamorous touch. Ik draag daaronder mijn lievelingsbroek die deels van stof is en deels van (nep)leer. De hakken die ik draag vindt mijn vriend heel mooi. Uiteraard zijn mijn benen helemaal gladgeschoren! Welke man vindt dat nou niet fijn..

De droge warmte van de kachel afgewisseld met de strenge kou van buiten kan voor een droge huid zorgen. Een goede exfoliatie van de huid is belangrijk om jeuk en schilfers te voorkomen. Veel vrouwen denken dat de huid uitdroogt van scheren in de winter, maar niets is minder waar! Een geëxfolieerde huid heeft als voordeel dat verzorgende producten goed door de huid worden opgenomen. Scheren is de perfecte manier om – naast ongewenste haartjes – dode huidcellen te verwijderen. Zo heb je ook in de winter een zachte, gezond uitziende huid.


In samenwerking met Gillette Venus. Het mesje dat ik in deze video gebruik is de Gillette Venus & Olaz Sugarberry. Volg Gillette ook op Instagram en Facebook.

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reageren
  Josan Jongbloed
  15/02/2017

  Mooie schoenen 🙂
  Josan Jongbloed onlangs geplaatst…Dag pyjama hallo werkkledingMy Profile

 • Reageren
  Wendy (B)
  15/02/2017

  WOW!
  11 jaar al!
  Proficiat!

 • Reageren
  Elise Joanne
  16/02/2017

  Super leuk filmpje!! Echt heel tof ingestoken Sanne, chapeaux!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.