10 willekeurige feiten over mij #5

random facts

Jullie weten al heel wat gekke, willekeurige feitjes over mij, en ik ga daar vandaag weer een paar aan toevoegen. Lees meer over mijn gruwel voor eierschalen in mijn eten en mijn smerige telefoon.

1. Ik kan absoluut niet tegen een stukje eierschaal in mijn eten. Wanneer ik zelf eieren bak dan breek ik de eieren altijd eerst in een glaasje en inspecteer ik grondig of er zelfs geen minuscuul stukje meer aanwezig is. Wanneer iemand anders meteen de eieren breekt boven de pan, dan krijg ik hier echt kippenvel van. Ik durf er nooit op te vertrouwen dat er dan ook daadwerkelijk geen eierschaal in terecht komt en ga er het liefst met mijn neus bovenop staan. Hoe dit gekomen is? 6 jaar geleden at ik een pizza met ei en daar zat, jawel, ongeveer een halve eierschaal in verwerkt. Sindsdien gruwel ik ervan.

2. Ik MOET cacao op mijn zelfgemaakt cappuccino doen, anders is het voor mijn gevoel niet ‘af’. Elke keer denk ik ‘nu ga ik even snel een cappuccino’tje maken zonder cacao’ maar dan ga ik vervolgens toch weer op zoek naar mijn cacaobus om er wat overheen te strooien. Tsja, het oog wil ook wat.

3. Mijn telefoon is altijd smerig. Van mijn foundation, chocopastavingers, broodkruimels, haren, noem maar op. Als ik mijn hoesje er eens in de zoveel tijd afhaal dan pluk ik er nog net geen lijken onder vandaan.

4. Ik droom minimaal 1x per week over make-up.

5. Ik ben een goede luisteraar maar als ik ergens enthousiast over ben dan kan ik ook aan 1 stuk doorratelen en moet je me soms onderbreken.

6. Ik vind het lettertype Times New Roman echt verschrikkelijk lelijk. En voor mijn studie moet werkelijk alles in dat lettertype.

7. Ik loop de Kruidvat nooit, maar dan ook nooit voorbij. Ik moet altijd even naar binnen om te kijken of er nog interessante of nieuwe make-upproducten liggen. Ik kom er dan ook zelden met lege handen vandaan.

8. Ik heb de gewoonte om altijd de Instagramaccounts te checken van mensen die me gaan volgen.

9. Ik voel me schuldig als er een dag geen blogpost verschijnt. Ook omdat bezoekers zich dan wel eens zorgen gaan maken of er misschien iets aan de hand is. Wat ik overigens heel lief vind.

10. Ik gebruik veel en vaak spreekwoorden. Omdat ik bij iedere zin of uiting wel een spreekwoord kan bedenken en omdat ik ze ook altijd zo goed de lading vind dekken. Mijn vriend vindt het een beetje ouderwets dat ik dat doe.

Dit vind je misschien ook leuk

13 reacties

 • Reageren
  Kelly Caresse
  21/02/2015

  Ah wat leuk om dit te lezen! Ik hou helemaal niet van cacao in de cappuccino omdat de schuimlaag dan zo snel weg is 🙁 haha
  Kelly Caresse onlangs geplaatst…PLOG: Havermout fotografie workshopMy Profile

 • Reageren
  Liset
  21/02/2015

  Haha, ik heb precies hetzelfde met mensen die mij op Instagram volgen. Ik weet niet waarom, maar doe het altijd :). En wat jij hebt met eierschalen checken, heb ik met broccoli checken op rupsen…ja echt! Ik heb ooit een broccoli gesneden waar een rups in zat en nu durf ik nooit meer broccoli zo hoppa in de pan te gooien. Die wordt altijd uitgebreid gecheckt ;). Ik ben ook zo’n oud wijf dat altijd spreekwoorden gebruikt, vind het heerlijk!
  Liset onlangs geplaatst…Primark Stippling brush en eyebrow & lash groomerMy Profile

 • Reageren
  Mandy
  21/02/2015

  Grappig om te lezen! Ik heb precies hetzelfde met de Kruidvat. Ik sta er om bekend bij m’n vriendinnen haha!

 • Reageren
  Diantha
  21/02/2015

  Leuke post! Sommige feitjes zijn wel herkenbaar, vooral die eierschaal. Ik tik ze dus wel altijd boven de pan, maar als ik een knapperige hapje heb gehad krijg ik kippenvel en hoef ik de rest gelijk niet meer.. :-))) Liefs
  Diantha onlangs geplaatst…Mijn 10 raarste food ticsMy Profile

 • Reageren
  Kim | Kimsbloglife
  21/02/2015

  Haha, heel leuk om wat gekke dingen over je te weten te komen! Dat je altijd de Instagramaccounts van je volgers checkt vind ik trouwens heel lief 🙂
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Combineren met Kim: geprinte broeken (wintereditie)My Profile

 • Reageren
  Dionne
  21/02/2015

  Haha! Leuk om te lezen! Ik kan ook heel erg ratelen!
  Dionne onlangs geplaatst…Outfit of the day | On the BrigdeMy Profile

 • Reageren
  Lifesabout
  21/02/2015

  Hmm dat stukje eierschaal is hee herkenbaar…ik loop altijd te mopperen en te tieren als het stukje er niet uit wilt. En hoe langer je wacht, hoe moeilijker het is haha. Mijn telefoon is ook altijd een soort bouillonblokje, je kan er soms soep van koken,..
  Lifesabout onlangs geplaatst…Memory Lane 15 – 21 FebruariMy Profile

 • Reageren
  Isabel Cristina
  21/02/2015

  Haha wat leuk om te lezen! Ik kan mij voorstellen dat je alle eieren controleert op eierschalen!
  Isabel Cristina onlangs geplaatst…Decoration ShoplogMy Profile

 • Reageren
  Nesrin
  21/02/2015

  Super leuk om te lezen, ik heb echt gelachen. Cacao over je cappuccino, geweldig. Hier ook heel vies hoesje hoor, misschien de volgende keer voor een zwarte hoes gaan? Ik ga er nog wel eens met een chloordoekje over heen maar dan is het al vaak te laat.
  Nesrin onlangs geplaatst…And the Liebster award goes to….My Profile

 • Reageren
  Milou
  21/02/2015

  Haha geweldig! Ik herken niet veel, maar wel heel erg leuk om te lezen. Zeker dat van die cacao over je cappuccino. Leuk zeg!
  Milou onlangs geplaatst…Hoe bereid ik mij goed voor op een zwangerschap?My Profile

 • Reageren
  Anneleen
  21/02/2015

  Haha leuk om te lezen! Ik gebruik ook graag spreekwoorden maar meestal lukt me dit niet, ik zeg ze verkeerd en dan vindt mijn vriend dit net heel grappig 😉 (zoo grappig dat hij deze zinnen maanden later nog herhaalt ;))
  Anneleen onlangs geplaatst…#PlukhetGeluk project 4My Profile

 • Reageren
  Vanessa
  21/02/2015

  Leuk om te lezen! Dat van het Kruidvat is erg herkenbaar. Ik kom er altijd wel met iets naar buiten!
  Vanessa onlangs geplaatst…3 x roze: Fa, Andrélon en EssenceMy Profile

 • Reageren
  Dineke
  22/02/2015

  Leuk om te lezen, veel dingen herken ik ook. Zo heb ik nu een Kruidvat verbod van mijn man opgelegd gekregen, en als ik toch stiekem ga verklapt mijn dochtertje het! Oh en mijn telefoon is ook altijd vies, ooit in een ver verleden was mijn hoesje wit
  Dineke onlangs geplaatst…Mijn H&M bestellingMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.