10 willekeurige feiten over mij #2

moi 4

Het vorige artikel waarin ik wat leuke feitjes over mij op een rijtje had gezet, is tot nu toe een van mijn best gelezen artikelen geweest! Ik vind het zelf ook altijd grappig om zulke blogposts van anderen te lezen. Natuurlijk zijn er nog veeeeeeeel meer dingen die jullie vast nog niet van me wisten, dus ik heb weer een top 10 samengesteld. Hier komen ze!

1. Ik eet al mijn hele leven bijna overal appelmoes bij. Vroeger deed mijn moeder het bij mijn eten omdat ik het anders te heet vond, maar ik ben er nooit meer vanaf gekomen. Of ik nu een avg’tje, pasta, rijst, hutspot of lasagne eet, overal ik gooi ik appelmoes bij! Ik kreeg van een vriendin een paar jaar geleden daarom ook een pot van 10 (!) kilo.

2. Vroeger, toen ik nog een klein meisje van een jaar of 4 was, dacht ik altijd dat Lee Towers uit Litouwen kwam (spreek uit en je hoort dat het bijna hetzelfde klinkt). Mijn moeder lacht me er nog steeds om uit. Verder zong ik tot mijn 8ste altijd bij het liedje Jingle Bells de tekst: ‘and a one horse op een snee.‘ In plaats van ‘in a one horse open sleigh’. Tsja, Engels was toen nog niet echt mijn sterkste kant.

3. Ik heb afgelopen zomer ’s werelds duurste (en lekkerste) koffie ter wereld gedronken op Bali. De bonen van deze koffie worden opgegeten door de Luwak kat, en vervolgens uitgepoept. Door het fermentatieproces dat daaraan voorafgaat, krijg je de allerlekkerste bonen. Zie op deze foto het bewijs!

koffie

4. Ik was vroeger verliefd op Ash van Pokemon. Vraag me ook niet waarom ik op een tekenfilmfiguur verliefd kon zijn, maar ik vond hem gewoon ZO sexy. Ik droomde zelfs van hem. Vooral dat handschoentje dat hij altijd om had vond ik echt heel stoer.

5. Ik heb nog steeds een melktand. Hij zit op de plek van een hoektand, maar het valt niet echt op. Hij is alleen wat kleiner. De tand die er eigenlijk hoort te zitten lag zo diep en raar ergens in mijn kaak te zwemmen, dat ze die eruit hebben gehaald (dit was nog een hele operatie trouwens). Er is een kans dat deze melktand er ooit uitvalt, omdat er natuurlijk geen wortel in zit. Dan moet er een stifttand komen.

6. Het muzieknummer dat al 10 jaar op mijn Ipod staat en ik nog steeds mooi vind, is Life for Rent van Dido. Ik vind alles aan het liedje mooi: de tekst, de cadans, haar stem.. Ik weet nog goed wanneer ik voor het eerste dit nummer hoorde. Dat was in de taxi onderweg naar het vliegveld op Gran Canaria. Het nummer dat ook nog steeds op mijn Ipod staat maar waar ik echt heeeeel erg depressief van kan worden is Tomorrow van Brandy. Heb een haat-liefdeverhouding met dat nummer. Ik vind Brandy een erg fijne zangeres.

7. Ik snap het verschil niet tussen bok, geit, schaap, ram, ooi?? Serieus, ik vind deze dieren gewoon allemaal zo op elkaar lijken. Kan iemand het me uitleggen?

8.  Ik heb pas op mijn 18e leren duiken. Van vriendinnen nota bene, in een heel druk zwembad vol met bierdrinkende jongens. Het was echt lachen gieren brullen want ik kon er in het begin helemaal niks van natuurlijk. Ik deed steeds maar van die gekke kikkersprongen. Maar uiteindelijk na een uurtje ofzo lukte het toch! Iedereen die bij het zwembad lag had natuurlijk kunnen meegenieten dus van hen kreeg ik een daverend applaus toen de verlossende duik uiteindelijk kwam..

9. Ik ben drie dagen in shock geweest toen ik las dat Wentworth Miller (Prison Break) op mannen valt. Ik heb het altijd een woestaantrekkelijk man gevonden, en nu nog steeds eigenlijk, maar ja hij is dus wel homo..

10. Ik heb per ongeluk een keer eendenpoep gegeten. Of nou ja niet echt doorgeslikt, maar het in ieder geval in mijn mond gehad. Ik was mijn zeilbootje aan het schoonmaken toen een dikke groene klodder op mijn hand zat. Op een een of andere manier veegde ik met mijn hand toen langs mijn mond en je raadt het al…. Wil je weten hoe het smaakt? Bitter, heel erg bitter.

Ik hoop dat jullie ook deze top 10 weer leuk vonden! Hebben jullie nog gekke weetjes over jezelf? Volg je me al op Bloglovin?

Dit vind je misschien ook leuk

10 reacties

 • Reageren
  WeHeartFit
  16/01/2014

  Hahaha ohh jeetje die eendenpoep! Ik was trouwens ook echt in een shock toen Wentworth gay bleek te zijn!

 • Reageren
  Beautydagboek
  16/01/2014

  Haha, leuke weetjes! Stoer dat je die koffie hebt durven drinken. Ik weet dat het een delicatesse is, maar toch!

 • Reageren
  Roos
  17/01/2014

  Hahahaha wat een super leuk artikeltje 🙂

  En dat je overal appelmoes bij eet.. jakkie!

 • Reageren
  kim
  17/01/2014

  Hahaha superleuk! Ik moest vooral heel erg lachen om je Ash crush. Zooo herkenbaar!! Die mooie ogen, dat stoere maar toch zorgzame karakter en die pet. Haha 😉

  • Reageren
   La VieSagista
   17/01/2014

   Hahaha wat een heerlijke comment! Ja die Ash he, die heeft vele vrouwenharten gestolen met z’n zorgzame karakter en zn pet(L)

 • Reageren
  Saskia
  17/01/2014

  Oooh nee! Is wentworth miller echt homo?!! Nu ben ik in shock 🙁 leuk artikel verder!

 • Reageren
  Sofie
  19/01/2014

  Wat heb jij een ontzettend leuke blog! Hele leuke schrijfstijl en heb echt moeten lachen om je 10 feiten, haha! Heerlijk om te lezen! xx Sofie

  • Reageren
   La VieSagista
   19/01/2014

   Hoi Sophie, wat een lieve reactie dankjewel! Fijn dat je het leuk vond om te lezen:)

 • Reageren
  Margo
  22/01/2014

  IS HIJ GAY! DAT WIST IK OOK NIET! Nu ben ik dus in shock…

  Verder heb ik hard moeten lachen. Appelmoes for life!

 • Reageren
  oco ea
  27/06/2017

  Some truly nice and utilitarian info on this website, besides I believe the style and design contains excellent features.

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.